MELEKLERİN İNTİKAMI


2 Eylül 2015 Aylan Kurdi ve ailesinin Avrupa’ya gitmek için bindikleri bot  Akdeniz açıklarında battı 12 kişi boğuldu. 3 yaşındak Aylan’ın cansız bedeni Bodrum kıyılarında karaya vurdu.

18 Ağustos 2016 Rusya destekli Esad Halep’i acımasızca bombaladı. Hiç bir şeyden haberi olmayan 5 yaşındaki Ümran Dakneş bombaların hedefindeydi. Şok içinde donmuştu, ambulanstaydı. Gazeteciler öldü ölmedi haberlerini yarıştırdılar. Sonra kaosun içinde kayboldu.

Selva Muhammed 4 yaşındaydı. İdlib’te yaşıyordu. Babasının sevgilisi, oyun arkadaşıydı. Babası bomba seslerini bir oyun olarak öğretti. Ne zaman bomba patlasa birlikte gülüyorlardı.

2013 yılıydı. Yaşı 3 ya da 5’ti. Adı yoktu, kendi çocuk sözü büyüktü. Esad’ın bombardımanında yaralanmıştı. O yaşında dünyanın bütün çirkefliklerini görmüştü. “Sizi Allah’a şikayet edeceğim” son sözü oldu.

Bombardımandan kendilerini kurtarmış Türkiye’ye sığınmışlardı. Okula başladı. 9 yaşını gördü. Gördükleri ölümden ağırdı. İnançlıydı. İntihar haramdı, biliyordu. Vail El Suud 9 yaşında mezarlık kapısına kendini asarak intihar etti.

Ahmet Ebu Amed. Yaşını kaynaklarda göremedim. Gencecik bir Suriyeli’ydi. Çocukluğu Esad, Rus ve İran zulmüyle yaşanmadan bitmişti. Geleceğini kurtarmak için Yunanistan üzerinden Avrupa’ya geçmeye çalışıyordu. Kahpe bir Yunan 02 Mart 2020 günü boynundan vurarak öldürdü.

Adının başında “Suriyeli” sıfatı olan yüzbinlerce çocuk bu kadere maruz kaldı.
Annelerinin, babalarının, Allah’ın günahsız melekleriydiler.

Allah’ın meleklerini yeryüzünün şeytanları yaraladılar, sakatladılar, öldürdüler... 
Melekler ve şikayet ettikleri Allah, bu zulmün intikamını er ya da geç alacak... Zulmün altında kimin imzası varsa; tek tek hepsinin burnundan gelecek.

İmza sahipleri zulmün seyircisi olan bil umum insanlıktır. 

Esad kadar; Putindir, Merkeldir, Trumptır, Macrondur... Zulme rıza gösteren bütün dünya ekabiridir.

Suriye rejimi kadar; Rusyadır, İrandır, Suudi Arabistandır, Almanyadır, Fransadır... düzenbaz devletlerdir.

Şebbihalar kadar; Haşdi Şabidir, Irkçı örgütlerdir, Avrupa Birliğidir, Birleşmiş Milletlerdir... sözde insanlık, sözde dünya için çalışan örgütlerdir.

Failler bekleyedursun;
Gelmekte olan gelecektir.
Ve bütün gelecekler yakındır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Irishman Çok Uzuuuuuuuuun!

OSMANLICA SARIŞIN ÇEKİK GÖZLÜLERİN İŞİ